Studio

In de fotostudio aan huis

Pet Pics beschikt over een eigen fotostudio. Hier is alle benodigde apparatuur bij de hand en kan ik werken met flitslicht. Terwijl uw huisdier gefotografeerd word kunt u assistentie bieden en/of rustig meekijken. Er is ruimte voor maximaal 2 grote honden.

Naam- en waakbordjes

Hier waak ik!

Een waakbordje met afbeelding van uw eigen hond (of ander huisdier, dat kan ook), persoonlijk voor u ontworpen. Een huisnummerbordje voor naast de voordeur met een foto is ook een mogelijkheid.
Hier vind u voorbeelden!

Op locatie

Thuis...of in de natuur!

Het is ook mogelijk om uw dieren op lokatie op de foto te laten zetten.
Bijvoorbeeld bij u thuis (uw dier is dan zeker op zijn gemak) of in het bos, speelveldje, een park, etc.
Op lokatie kan gebruik worden gemaakt van lichtgewicht reportageflitsers, zodat het nooit te donker is.

Events

Open dagen, shows, etc

Naast werk in de studio voor particulieren maak ik ook graag een fotoreportage van uw dieren-evenement. Een tentoonstelling of show, open dag in het asiel, tijdens schaapscheerdersdagen, etc

Afdrukken

De mooiste foto op...?

Fotopapier, canvas, hout, plexiglas, forex, als tuinposter....de mooiste foto van uw huisdier kiest u uit waarna ik een mooie afdruk op een van de bovengenoemde materialen verzorg.
Er is keuze uit veel verschillende afmetingen en bewerkingen.

Mobiele studio

Praktisch!

Alle studio materialen zijn lichtgewicht, flexibel en hebben geen stroom nodig. PetPics beschikt ook over een eigen partytent die bijna overal wel opgezet kan worden. Uw klanten of bezoekers kunnen zich gelijk melden met hun huisdier om deze te laten fotograferen. Na afloop van zo'n mini-shoot kunnen wij de foto direct afdrukken!
Meer info...

Photoshoot boeken

Een photoshoot van uw huisdier kan elke dag plaatsvinden, ook in het weekend (mits er plaats is). Het boeken van een shoot kan via e-mail of telefonisch. De tarieven vind u hier.